Centre d'estètica a Igualada | Dep i Més | Centre d'estètica a Vilafranca del Penedès | Dep i Més

Centres d'estètica a Igualada i Vilafranca | Depilació sense cita

A Dep i Més Vilafranca estem especialitzats en depilació tradicional amb cera tíbia, foto depilació, tractaments facials i corporals, massatges, ungles i solàrium

Centro de estética en Igualada | Dep i Més

Sentir-se bé amb un mateix és una tasca a la qual cada vegada més homes i dones paren atenció. I, desde fa més de 10 anys, en els nostres centres d'estètica  d'Igualada i Vilafranca del Penedès, contribuïm al fet que els nostres clients trobin el punt de bellesa que busquen. A Dep i Més estem especialitzats en depilació tradicional amb cera tèbia, foto depilació, tractaments facials i corporals, massatges, ungles i solàrium.

Al llarg de tota aquesta dècada, a Dep i Més, hem donat una sèrie de serveis d'estètica a uns preus molt assequibles, així com la comoditat del nostre mètode de depilació sense cita desde 3 euros. Als nostres centres d'Igulada i Vilafranca trobaràs uns equips de professionals altament qualificats que li oferiran el màxim assessorament sobre qualsevol dels nostres productes i tractaments.

Vingui a conèixer els nostres centres d'estètica . Li assessorarem sobre cadascun dels nostres tractaments. A més a més, a Dep i Més, li garantim la màxima qualitat, ja que només treballem amb les firmes més reconegudes del sector, com Skeyndor, Cosmètica Científica. Qualsevol que sigui la seva necessitat estètica, a Dep i Més tenim la millor solució.